Мені майже 40 років, а лише дізналася, навіщо кожна сторона тертки. Ділюсь своїм відкриттям

Виявляється, у тертки набагато більше функцій, ніж я думала раніше. Але тепер я знаю про всі її можливості та використовую їх усі.

горизонтально, а не вертикально
Напевно, не тільки я, але й багато хто використовує тертку тільки у вертикальному положенні при її експлуатації.

Однак я дізналася, що робити так не обов’язково. Можна розташувати тертку та горизонтально.

У такому разі продукт при натиранні залишиться всередині приладу, тому не потрібно буде підставляти під нього тарілку. Я вважаю, що це зручно.

Сторона із середніми зубцями

Думаю, ця сторона одна із найпопулярніших. За допомогою неї я тру моркву в різні страви і звичайно в суп. А ще натираю на ній дрібненько сир для салатів. Я дізналася, що цей бік можна обернути харчовою плівкою і тоді на ній можна буде натерти часник.

Таким чином, терка залишиться чистою, а весь часник буде на плівці. Така порада буде корисною для тих, хто не любить мити посуд.

Стороны с выгнутыми зубцами
Я цю поверхню ніколи не використовувала. Я навіть не знала, для чого вона потрібна. Але я з’ясувала, що за допомогою цієї сторони можна натерти цедру та очистити рибу від луски. А ще вона може стати в нагоді у випадку печива, що пригоріло — просто прибере верхній горілий шар.

Цю поверхню я також використовувала дуже рідко. І дарма. В інтернеті підглянула ідею із петрушкою. Вирішила провести експеримент. Поклала в отвір гілочку петрушки і різко потягла донизу.

Листя зелені залишилося на поверхні. Ось так легко можна відокремити їх від гілочки, не використовуючи ніж і не витрачаючи час. Мені цей спосіб дуже сподобався.

Два прорізи
Ця поверхня для мене була найнезрозумілішою. Навіщо потрібні ці два отвори? Навіщо? Виявилося, що все дуже просто.

З допомогою цих прорізів можна нарізати продукти тонкими слайсами. Наприклад, сир, огірок, картоплю та ковбасу.

Якщо потрібна нарізка на святковий стіл, то цей бік тертки дуже рятує. Адже виходить швидко та красиво.

👉👉Підпишіться на наш 👉телеграм 👈, щоб першим дізнатися всі новини❗️❗️❗️

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *