Навіщо я варю 1 кг моркви з яблуками?

Ось вам рецепт натурального соку з яблук та моркви, що ідеально підходить як для миттєвого вживання, так і для зимового запасу. Цей напій незрівнянно кращий за покупний і обов’язково порадує вас своїм смаком!

Наріжте яблука на часточки і моркву – на товсті шматочки. Покладіть фрукти та овочі у каструлю об’ємом 2,5 літра води. Додайте до них 200 гр. цукру та добре перемішайте.

Поставте каструлю на вогонь середньої потужності, варіть під закритою кришкою протягом 40 хвилин, доки морква не стане м’якою. Після варіння додайте трохи лимонної кислоти.

Усі варені інгредієнти слід подрібнити до однорідного стану за допомогою занурювального блендера.

Тепер сік готовий до вживання! Налийте його в улюблений графін і насолоджуйтесь свіжим смаком!

Якщо ж ви хочете зберегти цей сік на зиму, його можна розлити гарячим по стерилізованих банкам.

Приємного вам проведення часу в колі близьких, насолоджуючись цим чудовим напоєм!

👉👉Підпишіться на наш 👉телеграм 👈, щоб першим дізнатися всі новини❗️❗️❗️

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *