Гpечка любить одну cпецію: як зваpити кpупу, яка cтане шедевpом

Треба всього кілька грамів прянощів.

Гречка – популярна в Україні крупа, з якої господині готують купу страв.

Ця каша буде в рази смачнішою, якщо знати, що саме треба додати.

Перед приготуванням гречку потрібно добре перебрати і кілька разів промити.

Далі гречку заливають холодною водою і варять у пропорції 1:2 у посуді товстими стінками.

Як правильно заправляти гречку?

Сіль та інші спеції додаються у гречку на початку приготування. Разом із сіллю в гречку додають гострий перець чилі, куркуму, сушений часник, імбир або цибулю.

Однією з найкращих спецій до гречки є кмин.

Це насіння треба обсмажити в олії і потім додати до гречки, яка закипіла. Можна використовувати кмин і у вигляді порошку.

Джерело

👉👉Підпишіться на наш 👉телеграм 👈, щоб першим дізнатися всі новини❗️❗️❗️

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *