Вийде в рази смачніше: секрет приготування ідеального тіста на вареники. Ось що треба зробити

Це варто знати тим, хто хоче вміти готувати страви української кухні.

Вареники – страва національної української кухні. Господині їх готують з різними начинками та різними секретиками.

Хтось додає у тісто соду і отримує пухкі вареники, хтось готує без соди, аби тісто було тоненьким.

А деяким господиням часто не вдається тісто на вареники, яких би рецептів вони пробували.

Пропонуємо вам приготувати тісто таким способом і ви станете гуру у приготуванні цієї страви.

Інгредієнти:
Борошно – 500 г
Гаряча вода – 200 мл
Олія – 3 ст. л.
Сіль – дрібка.

Просійте борошно разом з сіллю та висипте його у велику миску.

Налийте половину води і олію та замісіть тісто.

Поступово додайте воду, що залишилася, і продовжуйте місити тісто.

Воно повинне бути пластичне і легко зніматися з вашої руки.
Вимішане тісто викладіть в миску, накрийте серветкою і поставте в тепле місце на 10 хвилин.

Обов’язково треба дати тісту відпочити, аби воно набралося клейкості.

Покладіть тісто на стіл і тонко розкачайте.

Виріжте кружечки і додавайте вашу улюблену начинку.

Джерело

👉👉Підпишіться на наш 👉телеграм 👈, щоб першим дізнатися всі новини❗️❗️❗️

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *