Коржі для «Наполеона». Хрусткі та ніжні. З ними торт вийде неперевершеним!

Інгредієнти:

– Вершкове масло (крижане) – 250 г

– Пшеничне борошно – 450 г

– Крижана вода – 150 мл

– Яйце – 1 шт.

– Оцет – 15 мл (1 столова ложка)

– Щіпка солі

ПРИГОТУВАННЯ:

1) Просійте борошно, натріть у нього вершкове масло і розітріть руками до стану крихти.

2) Додайте до води яйце, оцет і сіль, перемішайте, влийте у борошняну крихту і швидко замісіть тісто.

3) Розділіть тісто на 12 частин і скатайте у кульки. Кожну кульку притрусіть борошном, тонко розкачайте у форму кола, перекладіть на пергаментний папір, наколіть виделкою та випікайте при температурі 200 градусів протягом 5 хвилин.

👉👉Підпишіться на наш 👉телеграм 👈, щоб першим дізнатися всі новини❗️❗️❗️

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *